Schwarzenegger, replică MEMORABILĂ când s-a trezit după intervenţia cardiacă

Arnold Schwarzenegger s-a trezit după intervenţia chirugicală pe cord deschis pentru înlocuirea unei valve cardiace implantată în urmă cu 20 de ani şi a rostit celebra replică din Terminator ''M-am întors'', a spus vineri purtătorul de cuvânt al vedetei.

Valva cardiacă pe care actorul a primit-o în 1997 trebuia înlocuită aşa că fostul guvernator de California a optat pentru substituirea acesteia cu ajutorul unui cateter, a spus Daniel Ketchell, purtătorul de cuvânt al actorului, pe Twitter.

[citeste si]

Actorul se recuperează şi este în stare stabilă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, se mai spune în declaraţie. Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, s-a trezit, iar primele sale cuvinte au fost 'M-am întors', a spus Ketchell. Replica M-am întors este rostită de personajul interpretat de Schwarzenegger în celebrul său film The Terminator (1984).

Născut în Austria, Schwarzenegger a câştigat de cinci ori concursul de culturism Mr. Universe şi de şapte ori titlul Mr. Olympia, înainte de a se apuca de actorie şi a juca în filme de acţiune precum Conan the Barbarian sau Commando. A intrat în politică şi a fost ales guvernator de California din partea Partidului Republican în 2003 şi 2006.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel