Scântei la ședința PDL. Sever Voinescu, cerut demis de filiala din Constanța

PDL dc
PDL dc

Conducerea Partidului Democrat Liberal se reunește luni dimineața în prima ședință a Biroului Permanent Național (BPN) de anul acesta. Pe ordinea de zi se află constituirea unor comisii de specialitate interne care vor trebui să monitorizeze activitatea miniștrilor din cabinetul Ponta 2.

La puțin timp de la începerea ședinței, PDL Constanța îi cere demisia lui Sever Voinescu, cel care a demisionat din fucția de vicepreședinte al partidului după ședința Colegiului Director din decembrie. Vasile Blaga spune că o astfel de decizie se va lua după o analiză în filiala din Constanța, potrivit adevărul.ro.
Sever Voinescu declara pe nouă ianuarie că democrat-liberalii au nevoie de o convenție cât mai repede, lăsând să se înțeleagă faptul că actuala conducere a partidului ar trebui schimbată cât mai repede cu putință, așa cum s-a întâmplat după alegerile locale.
Potrivit gândul.info, în ședința de astăzi s-ar putea discuta stabilirea datei unui viitor congres necesar pentru schimbarea conducerii partidului ca urmare a eșecului la legislative.
În Colegiul Director al partidului din decembrie s-a decis ca pe parcursul lunilor ianuarie și februarie să se facă analize în fiecare organizație județeană, iar pe 23 februarie să se convoace Consiliul Național de Coordonare, care va stabili data unei convenții Naționale extraordinare în mai.
„Vom discuta poziţia PDL faţă de principalele teme care sunt pe agendă acum, pe care le anunţă USL, faţă de regionalizare, de exemplu.Vom discuta, de asemenea, teme ale noastre, interne, de organizare instituţională a partidului pe comisii de specialitate care să monitorizeze fiecare minister din Cabinet (n.r. Ponta 2). Şi sigur, priorităţi legislative pe care să le susţinem în Parlament. Asta este ce vă pot spune astăzi“, a vorbit secretarul general al partidului, senatorul Gheorghe Flutur, despre ședința de astăzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel