Cum a intrat Oana Zăvoranu în PRM, partidul de atunci al lui Vadim Tudor: "Toată lumea s-a luat de el!". Scandalul cu Mărioara Zăvoranu

Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu
Sursa foto: Facebook Oana Zăvoranu

Doina Vadim Tudor, văduva tribunului, a vorbit despre scandalul dintre soțul ei și Mărioara Zăvoranu, dar și despre cum a ajuns, la un moment dat, fiica acesteia, Oana, în Partidul România Mare (PRM).

"Ştiu că s-a petrecut într-o parcare incidentul (n.r. scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor și Mărioara Zăvoranu). S-au luat de la un ceas. El luase parcă un ceas, îl cumpărase de la ea sau îl primise. De aici a plecat, de la un ceas. Ei se cunoșteau de mult, din tinereţe. O cunoştea încă de când era căsătorită cu primul soţ. A revăzut-o după atâţia ani şi, nu ştiu, a venit la revista la România Mare şi i-a zis: "Măi, Mărioara, vino la mine acasă să mai discutăm şi noi una alta." Parcă o văd.. avea o haina de blană lungă, până jos, pe care i-a ars-o fata ei apoi", a povestit Doina Vadim Tudor, în emisiunea Povești de film, cu Mara Bănică.

Cum a intrat Oana Zăvoranu în PRM

"Oana a fost prima dată la ziua lui Cornel, pe care a făcut-o la Mogoşoaia, şi a venit cu Pepe. A invitat-o la ziua lui şi ea şi-a exprimat dorinţa de a intra în PRM. Cornel, în extazul lui, a zis: "Uite, te bag în partid şi te bag şi în Biroul Permanent, ca să ai mai multă trecere." Au chemat-o la nişte conferinţe de presă, pe care el le ţinea vinerea şi era acolo în prezidiu. Toată lumea s-a luat de el: "Cum poate să bage aşa o persoană în prezidiu? Ce caută cu sânii goi şi cu minijup?". Cred că pe Oana a luat-o pentru voturi, pentru că era bună de gură şi făcea scandal - lui îi plăcea foarte mult scandalul. Până s-au certat...", a mai povestit soția lui Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel