Urmărește emisiunea live


Scandal polițiști. Colonel, către Mocanu: "Ți-ai dat mâna cu penibilul"

ADRIAN MOCANU
ADRIAN MOCANU

Fostul şef al IPJ Buzău, colonelul (r) Ion Marin, i-a dat o replică dură deputatului Adrian Mocanu, președintele PMP Buzău, în scandalul polițiștilor locali.

"Rasfoind presa locală am văzut că Adrian Mocanu s-a "produs" la un post de televiziune și a reiterat nesupunerea mea față de hotărârile luate intr-o organizație pe care a facut-o praf, după reguli numai de el stiute insistînd pe slugarnicia mea față de primarul Toma Constantin.

Domnule, încă, deputat, raspunde la câteva întrebări dacă ești așa de sigur pe ceea ce spui:

-dacă eu am votat pentru normalitate în ceea ce privește prețul și calitatea apei, tu de ce ești contra?

-dacă eu am ales să spun adevărul in ceea ce privește situația existentă la Poliția Locală Buzău, tu le-ai promis acelor oameni că le rezolvi situația...le-ai dat de doi bani speranțe și încerci să prostești lumea cu gogorite avocatesti de care ai să uiți după 11 decembrie...Daca te doare atât de mult de soarta lor puteai să ai o inițiativă legislativă care sa-i avantajeze...

-de ce, în calitate de lider autoimpus la un partid pe care nu îl reprezinti, n-ai strâns activul pentru inițierea unor proiecte de hotărâre în beneficiul celor care s-ar putea să te voteze ?

Mai reflectă căci până acum ți-ai dat mâna cu penibilul și înainte de sărbătoarea de Ignat s-ar putea să fii foarte dezamăgit...

Dar, poate vei fi angajat la Poliția Locală...", a transmis Ion Marin.

[citeste si]

Peste 300 de poliţişti de la Poliţia locală a municipiului Buzău au primit preaviz de concediere după ce în luna octombrie CLM Buzău a votat o nouă organigramă, informează Agerpres.

"Este o hotărâre a CLM pe care trebuie să o punem în aplicare - municipiul Buzău avea 4,2 poliţişti la mia de locuitori spre deosebire a Oradea, spre exemplu, cu 0,4 poliţişti la mia de locuitori", a precizat sâmbătă, primarul Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel