Scandal la Realitatea TV. Deputatul Rădulescu a RĂBUFNIT: Recunoști că ești agent SRI?

Rădulescu
Rădulescu

A fost scandal la Realitatea TV în emisiunea Marinelei Mititelu unde erau invitați Cătălin Rădulescu, deputat PSD și Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR.

Iată dialogul dintre aceștia:

Marinela Mititelu: Vin amnistia și grațierea până de sărbători?

Cătălin Rădulescu: Nu știu când vin, dar mă întrebați a suta oară același lucru. O să vă răspund la fel: legea aministiei și grațierii trebuia făcută din primul moment în care s-a constatat că în România judecătorii au judecat pe bilețele. De aceea se desecretizează acum absolut totul - ca să vedeți și dumneavoastră cum erau șantajați judecătorii de către DNA și multe altele. (...) Trebuie să se întâmple ce vrea poporul.

Marinela Mititelu: Care popor? Poporul care iese în stradă?

Ionuț Moșteanu: Poporul format din corupții PSD și ALDE.

Cătălin Rădulescu: Poporul din stradă despre care vorbiți dumneavoastră este format din 5000 de oameni. Ăsta e poporul, doamna Mititelu? Nu mă enervez, doar vă întreb despre ce popor român vorbiți. Dumneavoastră va trebui să explicați oamenilor care au fost condamnați ilegal.... ce le spuneți acestor oameni nevinovați? Ce să facă altceva guvernul în afara de a da OUG pe aministie și grațiere? Aaaaa.... veți spune că beneficiază și X, și Y. Întotdeauna va fi așa, dar înainte de orice beneficiază zeci de mii de oameni care au fost abuzați.

Ionuț Moșteanu: Amnistia și grațierea sunt date pentru poporul PSD. Codrin Ștefănescu a zis că au peste 1000 de demnitari, primari și consilieri cu diverse probleme de corupție. Ăsta este poporul pentru care va fi dată OUG de amnistie și grațiere. Poporul din stradă vrea spitale și autostradă!

Marinela Mititelu: În Franța au ieșit în stradă protestatari extraordinar de violenți.

Cătălin Rădulescu: Și a făcut ceva Realitatea TV? L-ați sunat pe domnul Juncker să facă în Franța ce ați făcut în România? A făcut ceva Realitatea TV? Aaaa.... sau numai pentru România este valabil ce se întâmplă în Franța.

Marinela Mititelu: De ce țipați la mine? Pentru ce îmi cereți mie socoteală? Ce voiați să fac? Sunteți într-o stare pe care nu am mai văzut-o de multă vreme.

Cătălin Rădulescu: Sunteți de partea străinilor, nu a României!

Ulterior, emisiunea a fost întreruptă de informația că Andreea Cosma a fost condamnată la închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

Marinela Mititelu: Înainte Andreea Cosma fusese la petrecere. Părea că are emoții?

Cătălin Rădulescu: Credeți că eu vorbesc cu oameni despre emoții? Orice om care intră într-o instanță are emoții. Ați intrat vreodată într-o instanță judecătorească?

Ionuț Moșteanu: Domnul Rădulescu a fost și știe cum e pentru că este condamnat pentru corupție.

Cătălin Rădulescu: Dumneata ești un securist împuțit și un agent al securității. Recunoști că ești agent SRI?

Marinela Mititelu: Vă tai microfonul.

Ionuț Moșteanu: Este o minciună.

Cătălin Rădulescu: Doamna Mititelu, dumneavoastră aveți ceva cu PSD în mod special? Vă promit că nu mai vin în emisiunea dumneavoastră atâta timp cât acceptați ca o persoană să atace o altă persoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel