EXCLUSIV  Scandal la PSD. Ciutacu: Dragnea a trimis aseară un mesager...

Jurnalistul Victor Ciutacu a povestit, pentru DC News, o întâmplare, aflată pe surse, despre modul în care se poartă negocierile între cele două tabere aflate în conflict în PSD.

Cu referire la conflictul între dizidenții din PSD și tabăra care îl susține pe președintele partidului Liviu Dragnea, Ciutacu ne-a povestit o întâmplare care arată cât de dură este lupta la acest moment.

'Și Dragnea joacă tare. A trimis aseară un emisar la puciști, care se întâlniseră. Și le-a zis să se potolească, să se înțeleagă....Și ăia l-au întrebat, "ok, dar ce dați la schimb, să ne înțelegem pe gratis așa sau care e ideea?". Atunci mesagerul le-a zis că "vă dăm că nu vă dăm afară din partid". Deci și Dragnea e dur', ne-a spus jurnalistul. 

Dizidenți vs. Dragnea

Vineri, liderii PSD se vor întruni în Comitetul Executiv al PSD pentru a discuta scrisoarea unor de organizații precum Gabriela Firea, Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu care i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului și din funcția de președinte al Cameeu Deputaților. 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel