Scandal la ALDE. "Atitudine deplasată!"

Copreședintele Tineretului Liberalilor și Democraților (TLDE) Ionuț Negoi a fost demis din funcția deținută în ALDE, în şedința Comisiei de fuziune a partidului, din data de 23 septembrie a.c. Această decizie a fost luată după consultarea membrilor TLDE şi a fost motivată de activitatea mult sub aşteptări a acestuia.

Cladiu Daniel Catana, secretar general al TLDE, a avut un punct de vedere în ceea ce-l privește pe Ionuț Negoi.

"Decizia de a părăsi ALDE şi a arunca cu noroi în foştii colegi este o dovadă de oportunism şi nu face decât să confirme justeţea deciziei din 23 septembrie. Mai ales că este singurul membru al organizației de tineret care a părăsit ALDE, în urma acestei decizii. Ionuţ Negoi a demonstrat că ales să fie membru ALDE doar pentru a avea o poziţie de şef asigurată; uitând însă că orice lider trebuie să îşi motiveze echipa şi să conducă, nu să se remarce printr-o ilustră absenţă. Mai rămâne de discutat trecerea sa cu „arme şi bagaje" la PNL, partid despre care spunea acum o lună de zile (!) că a fost taxat de bucureşteni pentru „greşelile morale comise", că nu mai este un partid liberal, ci un partid al „foştilor pedelişti". În cuvinte lui, Ionuţ Negoi a ales să îşi tranzacţioneze valorile morale, pentru o nouă funcţie. De data aceasta în PNL", a transmis Cladiu Daniel Catana.

[citeste si]

"Faptul că în comunicatul de presă trimis astăzi, Ionuț Negoi atacă ALDE și aduce osanale PNL-ului, mi se pare nu doar o atitudine deplasată, ci o expresie a caracterului său politic. Drept urmare, ca membru activ al ALDE, care în prezent sunt secretar general al TLDE și consilier general în Primăria Capitalei, nu pot decât să-mi exprim regretul față de afirmațiile publice ale lui Ionuț Negoi, care dă dovadă de oportunism și lipsă de caracter politic, amanetându-și „conștiința liberală", a mai zis Cladiu Daniel Catana, secretar general al TLDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel