Scandal în fieful lui Victor Ponta la Târgu Jiu. PNL a desemnat un fost SPP-ist candidat la primărie

Liberalii se încaieră în fieful lui Victor Ponta la Tărgu Jiu. Conducerea PNL a decis să renunțe la cei cinci potențiali candidați la primăria Târgu Jiu în favoarea lui Octavian Lupulescu, fost ofițer SPP.

Potrivit RTV, Octavian Lupulescu  s-a pensionat din Poliție în 2011 din cauză că fostul șef al IJP Gorj nu l-a avansat pe o funcție mai mare. Ulterior a intrat în PNL cu gândul de a fi desemnat prefect în 2012, doar că partidul l-a retras pe ultima sută de metri pentru că nu corespundea cerințelor  funcției.

de-a lungul anilor, Lupulescu a făcut parte din sistemul de protecție a lui Nicolae Văcăroiu, a lui Mischie când era dus la arest, dar și participant la descinderi în perioada când era șeful mascaților de la Gorj.

Acum, în PNL Gorj s-a iscat scandalul, deoarece candidații liberali, respectiv  Eduard Berca, Marcel Romanescu, Niculina Mocioi, Marian Rotaru și Victor Banţa, care au plătit fiecare câte 5.000 de lei pentru realizarea unui sondaj de opinie, s-au trezit cu al șaselea candidat care nu ar fi scos din buzunar niciun leu, dar a fost numit în mod direct candidat la Primăria din Târgu Jiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel