Scandal B.P. Hasdeu Buzău - Andrei Voicu. Monica Tatoiu: Miroase urât a politic și găști

Monica Tatoiu a avut un comentariu vizavi de situația lui Andrei Voicu, un elev de la Colegiul Național "B.P. Hașdeu" din Buzău care, după ce și-a ironizat profesoara de desen pentru apariția într-un videoclip pe care aceasta l-a filmat, a fost sancționat cu nota 2 la purtare.

”Cazul elevului de la Buzău nu s-a finalizat. Mizeria de sub preș miroase urât a politic și găști”, a fost comentariul Monicăi Tatoiu.

DC News a stat de vorbă cu mama elevului, Elena Gabriela Voicu, care ne-a oferit informații esențiale despre starea emoțională a lui Andrei, dar și despre măsurile pe care le va lua, în calitate de părinte.

Dumnevoastră, ca mamă, considerați că este tratat corect acest caz?


"Nu, corect nu este! Nota 2 la purtare nu există în sancționarea statutului elevului. Ca să ai nota scăzută la purtare, trebuie să ai ceva înainte. Ori o mustrare scrisă. Ceea ce motivează ei acolo, că nu are uniformă... este un lucru total fals. Dovada este pe filmare, că are uniformă. Deci se contrazic singuri."

VEZI ȘI Banu și Țepeluș, sunteți bine? Cum ne-am bătut joc de Andrei, olimpic de Hasdeu. REVOLTĂ la Buzău

Gestul fiului dumneavoastră cum îl catalogați?


"Nu am zis că mi se pare corect gestul, dar, la urma urmei, este doar un copil. Cadrul didactic trebuie să facă în așa fel încât copilul să înțeleagă că nu trebuie să facă așa. Ca profesor trebuie să fii înțelegător, tolerant. Dar tu vii și-l bagi în aceeași oală cu unul care a fost violent și a făcut lucruri mult mai grele... Ceea ce se spune despre copilul meu nu este adevărat. I-am și zis astăzi domnului director să ne confruntăm, să întrunească profesorii care spun că Andrei le-a creat probleme, pentru că și eu trebuie să fiu lămurită. Răspunsul directorului m-a șocat: Nu, nu, dar de ce?! De ce refuză, asta e întrebarea mea! Ca să confirme cele spuse, trebuie să ne confruntăm?"

Aveți pagină de Facebook? Ați primit comentarii răutăcioase?


"Mi-am închis contul de Facebook, pentru că m-am gândit că voi primi mesaje răutăcioase. Mi-am luat măsuri. Doar prietenii îmi sunt solidari. Comentarii răutăcioase nu au ajuns direct la mine, dar am auzit discuții în alte părți: l-au făcut analfabet, în toate felurile."

Andrei este afectat de această situație?


"Este afectat, cum să nu. Nu poate să nu fie afectat, mai ales în situații ca acestea. Mai ales când ești acuzat și nu te poți apăra. I-am spus domnului director: Dumneavoastră l-ați acuzat pe Andrei că a vrut să vă lovească. De ce mințiți? Se vede pe cameră că era distanță între dumneavoastră și el. Mai bine de jumătate de metru. Copilul stătea cu mâinile la spate, cum puteți să spuneți așa ceva?! Cum mai puteți să fiți credibil, când afirmați că dați în presa locală care v-a convenit că fiul meu a vrut să vă lovească și v-a amenințat? Plus, conducerea liceului ar fi sunat la 112 și ar fi venit poliția. Orice dovadă i-aș aduce domnului director, dânsul neagă! Și cu dovezi chiar!"

CITEȘTE ȘI Scandal la B.P. Hasdeu Buzău. Tatoiu, Ecaterina Andronescu și Daniel Ionașcu, intervenții EXPLOZIVE

Veți da în judecată conducerea Colegiului B.P. Hasdeu?


"Categoric! În primul rând, îl voi da în judecată pe domnul director Banu pentru că el este principalul vinovat. Nu instituția. A divulgat toate problemele personale ale lui Andrei pe care le-a avut în trecut. Nu avea voie să divulge ce note a avut, de unde a venit. Pur și simplu nu avea voie."

Interviul integral poate fi citit AICI.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel