Saveta Bogdan nu are căldură în toiul iernii. Stă cu geaca în casă și se învelește noaptea cu două pilote și două pături

foto: Freepik
foto: Freepik

Artista Saveta Bogdan trece prin clipe grele. Nu are căldură în calorifere și suferă de frig în fiecare zi și noapte în propria locuință.

Saveta Bogdan a ajuns să înghețe în propria casă. Artista a vorbit recent la RomâniaTV despre greutățile prin care trece de când vremea s-a răcit afară. Recent, a mărturisit că a ajuns să doarmă cu geaca pe ea pentru a face față temperaturilor scăzute din dormitor.

Norocul ei este că are un calorifer electric pe care îl pune în funcțiune doar din când în când, și asta pentru că se teme de facturile mari la energie electrică.

Saveta Bogdan explică că, dat fiind faptul că locuința ei este spațioasă și căldura din calorifere lipsește, se simte rece și îi este teamă să nu se îmbolnăvească.

”Uitați cum stau în casă, stau cu geacă pe mine pentru că dacă nu stau îngheț, îmi îngheață spatele. Este foarte frig, casa este foarte mare și caut să mă culc cu două pilote, o cuvertură și o pătură. În priză bag caloriferul electric, îl mai și scot. Și îl țin doar într-o cameră. Caloriferul e rece, dar la facturi știu să ne încarce. Și pe ce, pe frig?”, a spus Saveta Bogdan la RomâniaTV.

Din nefericire, veștile nu sunt deloc bune. Meteorologii anunță un nou val de ger. Luni, 29 ianuarie, temperaturile au scăzut până la -17 grade în anumite zone din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel