Șase persosne ucise în urma atacului armat din Wisconsin

A distraught women is helped to a car outside of the Sikh temple in Oak Creek, Wisconsin
A distraught women is helped to a car outside of the Sikh temple in Oak Creek, Wisconsin

Șase oameni au fost uciși, iar alți trei se află în stare critică în urma unui atac armat într-un templu Sikh din Wisconsin, chiar înaintea slujbei.

Martorii  au declarat că individul a început să tragă când a intrat în bucătăria Templului Sikh din Wisconsin, în suburbiile orașului Milwaukee. Patru dintre victimele ucise au fost împușcate în interiorul templului, iar celelalte doua afară.

Suspectul era chel, alb și avea aproximativ 40 de ani și unul dintre martori a observat că acesta avea un tatuaj cu 9/11, marcând atacul terorist de la 11 spetembrie 2001, a declarat Thomas Ahern, purtătorul de cuvânt al U.S. Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives. Printre victimele rănite se numără și un ofițer de poliție.

Atacatorul a fost ucis. Acesta nu avea nici un document de identificare și niciun fel de informații despre armele care s-au gasit asupra lui.

Președintele Barack Obama a declarat că este alături de familiile victimelor și i-a asigurat pe aceștia că investigările vor fi riguroase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel