Rudy Giuliani, dat în judecată pentru agresiune sexuală de o fostă asociată. Cine este Noelle Dunphy - Video

Fostul avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală şi hărţuire de o fostă asociată din New York. 

Noelle Dunphy, care a început să lucreze pentru Giuliani la începutul anului 2019, susţine că fostul primar al oraşului New York i-a cerut favoruri sexuale. Giuliani a negat acuzaţiile şi a afirmat că se va apăra împotriva acestora, scrie BBC.

Video

Vezi și - Donald Trump: Jur pe copiii mei că habar nu am cine este E. Jean Carroll

Donald Trump spune că nu o cunoaște pe E. Jean Carroll, femeia care îl acuză de agresiune.

Donald Trump, președintele SUA între 2017 și 2021, a fost invitat la CNN, la o zi după ce a fost găsit vinovat pentru agresiune și defăimare în cazul civil E. Jean Carroll, conform ABCNews.

Un juriu din New York i-a acordat lui Carroll despăgubiri de 5 milioane de dolari în proces, constatând că Trump nu a violat-o, ci a abuzat-o sexual. Când a fost întrebat direct miercuri seara despre această decizie, Trump a continuat să nege că a cunoscut-o pe E. Jean Carroll, declarând: „Jur pe copiii mei, ceea ce nu fac niciodată, habar n-am cine este această femeie – aceasta este o poveste falsă, o poveste inventată”. Vezi continuarea aici!

Vezi și - Rudy Giuliani, anchetat în 2022 pentru tentativă de modificare a rezultatului alegerilor din 2020

Rudy Giuliani, fostul avocat personal al lui Donald Trump, a fost vizat de o anchetă privind tentativa de răsturnare a rezultatului alegerilor din 2020 din SUA. 

Procurorii din statul american Georgia i-au spus lui Rudy Giuliani, fost avocat personal al lui Donald Trump, că este vizat în ancheta lor penală pentru tentativă de răsturnare a rezultatului alegerilor prezidenţiale din 2020 în statul Georgia. Rudy Giuliani a condus batălia legală împotriva rezultatelor scrutinului, informează BBC. Vezi articolul aici!

Vezi și - Fost asociat al avocatului Rudy Giuliani, găsit vinovat de finanţare politică ilegală

Lev Parnas, fost partener al fostului avocat al lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a fost găsit vinovat de către tribunalul federal din Manhattan pentru finanţare politică ilegală în alegerile de la jumătatea mandatului din 2018 din Statele Unite, informează AFP.

Arestarea cetăţeanului american născut în Ucraina, Lev Parnas, pe aeroportul din Washington pe 10 octombrie 2019 a sporit suspiciunile cu privire la Rudy Giuliani, deja într-o situaţie critică fiind acuzat că a exercitat presiuni asupra puterii politice de la Kiev pentru a furniza informaţii compromiţătoare despre Joe Biden. CITEŞTE AICI MAI MULTE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel