Roxana Ionescu, lăsată pentru Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu Roxana Ionescu
Nicoleta Luciu Roxana Ionescu

Câştigătorul celui de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, George Boghian, şi-a început, oficial, activitatea profesională. Tânărul de 21 de ani a fost cooptat în trupa de dansatori a Nicoletei Luciu

Astfel, alături de brunetă, George a „prestat” miercuri seară, la „Happy Hour”, conform click.ro. Din trupa ei de dansatori mai fac parte Hainer, fostul ei partener de la „Dansez pentru tine”, plus partenera lui Hienă, de la acelaşi concurs.

După ce a ieşit învingător la concursul de pe Pro TV, toamna trecută, lui George i-a revenit un premiu de 60.000 de euro. Totuşi, pâna la încasarea banilor, dansatorul s-a mutat alături de Roxana Ionescu, alături de care a şi câştigat show-ul. George Boghian provine dintr-o familie destrămată. S-a născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi. Cu un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, nu a avut şansa unei copilării normale. A ajuns într-un centru de plasamanet. O parte din fraţii lui nu au rezistat în orfelinat şi au fugit, iar una dintre surori şi-a pierdut viaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel