Rovana Plumb: Siegfried Mureşan - calul troian al lui Traian Băsescu

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Rovana Plumb reacţionează după ce Siegfred Mureşan a declarat căobiectivul său principal este înlăturarea PSD de la Guvernare.

"M-a surprins limbajul suburban, total inadecvat cu poleiala de european rasat în care se prezintă acest domn. Este o contradicție care îți sare în ochi, între limbajul grosolan și CV-ul pompos cu care defilează domnul Mureșan.

Nu îmi dau seama dacă așa este dânsul într-adevăr sau dacă s-a contaminat deja de la liderii PNL, care s-au remarcat recent prin acest tip de limbaj agresiv, bădărănesc și ofensator", a declarat Rovana Plumb, în replică la declaraţiile făcute de  Siegred Mureşan în momentul în care şi-a anunţat trecerea de la PMP la PNL. La momentul respectiv, Mureşan a declarat că obiectivul său principal este înlăturarea PSD de la Guvernare.

[citeste si]

Totodată, Rovana Plumb a susținut că de fapt, noul 'facelift' cu care vrea să se prezinte PNL în alegerile europarlamentare, nu ar fi altceva decât un cal troian al lui Băsescu: 'Am văzut cum a fost prezentată cu surle și trâmbițe trecerea domnului Siegfried Mureșan de la PMP, la PNL. Practic, un act de trădare a fost prezentat ca un mare succes politic, iar un traseist de duzină e prezentat drept noua stea a politicii românești.

Acesta este 'facelift'-ul cu care vrea să se prezinte PNL în viitoarele alegeri euro-parlamentare. S-ar putea să aibă însă o mare surpriză. Din ceea ce se zvonește, domnul Mureșan nu ar fi altceva decât un cal troian al lui Traian Băsescu — cea mai simplă cale prin care PMP mai poate obține încă un fotoliu în Parlamentul European pe listele PNL', a spus Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel