Alătură-te comunității!
ROMÂNII AU TALENT 2018. Ospătărița care a cucerit publicul cu vocea și frumusețea

Dan Carp / 16 Martie 2018 / 21:21 Salveaza PDF Comentarii

Beatrice Andoni, o tânără care-și câștigă existența din ospătărie în Marea Britanie, a cucerit publicul de la Românii au talent cu talentul, frumusețea și povestea ei de viață.

Beatrice Andoni este o tânără în vârstă de 21 de ani, născută în Galați. A locuit 6 ani în Italia și în prezent lucrează ca ospătăriță în Marea Britanie. Muzica este una dintre pasiunile ei, iar pe scena de la Românii au talent a dovedit că muzica poate fi pentru ea mai mult decât o pasiune. Momentul a fost răsplătit cu 4 de DA.

Nu doar interpretarea concurentei i-a impresionat pe jurați, ci și frumusețea. „Se răsucește Ștefan cel Mare în mormânt... Că a murit prea devreme..." a fost reacția lui Florin Călinescu înainte de prestația de artistică a lui Beatrice, care spune că s-ar întoarce în România doar pentru a face muzică. „O să fac tot ce depinde de mine ca să te întorci în România", a replicat Călinescu.

 

Mihaela Rădulescu: E Cenușăreasa noastră! 

 

„Nici nu mă interesează cum s-a auzit acasă, nici nu mă interesează punctul de pensie cât mai e, ești o bucurie pentru toate azilele de bătrâni, de călugări, pentru toți militarii din teatrele de operațiuni și așa mai departe...", a fost reacția lui Florin Călinescu.

„Este efectul unei femei frumoase, cu niște picioare superbe asupra bărbaților. Mă bucur că îți folosești și calitățile fizice, în showbiz e important și mă bucur că ai venit la noi", a reacționat Mihaela Rădulescu.

„Ești atât de frumoasă încât îmi vine să trec peste faptul că mai ai de muncit", a declarat Andra.

„Dacă e adevărată povestea că e ospătăriță, pe mine m-a cucerit și mai tare. E Cenușăreasa noastră", a declarat Mihaela Rădulescu în backstage.

 


Romanii au talent 2018: Beatrice Andoni - solist vocal pe romaniiautalent.protv.ro

 

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14