Rockerul Alice Cooper a încheiat un ''pact de moarte'' cu soţia sa

alice_cooper
alice_cooper

Muzicianul rock american Alice Cooper a declarat că a încheiat un ''pact de moarte'' cu soţia sa, dansatoarea Sheryl Goddard, relatează duminică Press Association.

Starul rock în vârstă de 71 de ani este căsătorit de peste patru decenii cu Sheryl Goddard, de 61 de ani, şi a declarat că nu pot trăi unul fără altul.

"Am făcut un pact - nu putem supravieţui unul fără celălalt", a mărturisit Cooper pentru Sunday Mirror.

"Nu aş putea trăi fără ea. Întotdeauna am zis că nu va exista niciodată un moment în care unul dintre noi va fi în doliu după celălalt. Oricând se va întâmpla, vom pleca împreună", a spus artistul.

"Sunt căsătorit 43 de ani cu cea mai grozavă fată din lume. Nu ne-am înşelat niciodată", a adăugat rockerul.

Alice Cooper - pe numele real Vincent Damon Furnier - şi Sheryl Goddard, coregrafă şi dansatoare, care a urcat deseori pe scenă alături de actualul său soţ, în anii 70 şi 80, s-au căsătorit în 1976.

Alice Cooper a fost despărțit

În ciuda unei scurte despărţiri, la începutul anilor 80, când Goddard a solicitat divorţul, cuplul a reuşit să rămână unit şi are trei copii.

Goddard va urca pe scenă împreună cu Alice Cooper în luna octombrie a acestui an, în cadrul unui concert susţinut în Marea Britanie, notează Press Association.

"Ea dansează acum mai bine decât în 1975", a declarat muzicianul despre partenera sa de viaţă. "Ai zice că oamenii vor să scape de soţii, însă ea este cea mai bună prietenă a mea", a adăugat el.

Cooper, care a recunoscut că a abuzat de droguri în tinereţe, susţine că are în prezent aceeaşi greutate pe care o avea la vârsta de 30 de ani şi pune starea sa bună de sănătate pe seama faptului că nu fumează şi nu a mai consumat alcool de aproape 40 de ani. În plus, rockerul a declarat că mama sa, în vârstă de 96 de ani, este "indestructibilă" şi "probabil e genetic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel