Robert Turcescu, ofițer acoperit: Victor Ponta poate să judece în felul său dezvăluirile mele

Robert Turcescu spune că va oferi orice documente vor solicita autoritățile, iar dacă va trebui să plătească cu prețul libertății sale, se va supune.

„Mă simțeam cocoșat, strâmb, dar m-am îndreptat. Simt că am dat o greutate jos. Orice fel de documente le voi arăta autorităților, în măsura în care se vor sesiza, dacă se vor sesiza", a spus Turcescu la B1 Tv.

Întrebat cum comentează afirmațiile premierului Ponta, care a spus că a picat în plasa președintelui Băsescu, jurnalistul a spus: „Este dreptul domnului Ponta să judece în felul acesta. Sunt convins că Ponta și-a făcut o judecată dreaptă în legătură cu această declarație pe care a făcut-o. Dacă a ajuns la o astfel de concluzie, domnul Ponta are dreptatea lui când spune lucrul acesta. Aici vorbim de părerile subiective ale unor oameni și ele trebuie respectate".

Citește și: Sorina Matei, despre Robert Turcescu: Adevărul e că nimeni nu știe ce i s-a întâmplat acestui om

„Dacă judecătorii vor considera că va trebui să plătesc cu prețul libertății, mă voi supune. Mi se pare firesc atunci când se constată că suntem vinovați de ceva", a conchis Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel