Riposta lui Dragnea după ce Iohannis a blocat bugetul

[] []

27 ian 2017 / 18:09
Salveaza PDF Comentarii

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Klaus Iohannis a blocat bugetul. Președintele a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, în vederea analizării proiectului de buget.

"Decizia lui Klaus Iohannis este incorectă. Putea convoca CSAT într-o oră dacă voia...", a zis Liviu Dragnea.

"Orice întârziere pentru bugetul de stat nu ajută nimănui. De ce a luat Klaus Iohannis această decizie.. mi-e greu să înțeleg", a mai zis președintele PSD.

Liderul PSD a menţionat că avizul CSAT este consultativ, dar a adăugat că şi dacă Guvernul ar fi adoptat proiectul de buget "cineva ar fi declanşat" probabil o procedură pentru a întârzia acest lucru.

Liviu Dragnea a mai sus că din păcate aşa a fost şi cu celelalte proiecte de legi privind mărirea salariilor în educaţie şi sănătate. Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că nu există niciun risc pentru funcţionarea statului. 'S-a hotărât ca începând din acest an să se aloce mai mulţi bani pentru dezvoltarea ţării (...), nu există niciun risc privind ministerele, instituţiile, serviciile', a spus Dragnea.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25