Riposta lui Dragnea după ce Iohannis a blocat bugetul

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce Klaus Iohannis a blocat bugetul. Președintele a dispus convocarea cu celeritate a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru marți, 31 ianuarie, în vederea analizării proiectului de buget.

"Decizia lui Klaus Iohannis este incorectă. Putea convoca CSAT într-o oră dacă voia...", a zis Liviu Dragnea.

"Orice întârziere pentru bugetul de stat nu ajută nimănui. De ce a luat Klaus Iohannis această decizie.. mi-e greu să înțeleg", a mai zis președintele PSD.

Liderul PSD a menţionat că avizul CSAT este consultativ, dar a adăugat că şi dacă Guvernul ar fi adoptat proiectul de buget "cineva ar fi declanşat" probabil o procedură pentru a întârzia acest lucru.

Liviu Dragnea a mai sus că din păcate aşa a fost şi cu celelalte proiecte de legi privind mărirea salariilor în educaţie şi sănătate. Preşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat că nu există niciun risc pentru funcţionarea statului. 'S-a hotărât ca începând din acest an să se aloce mai mulţi bani pentru dezvoltarea ţării (...), nu există niciun risc privind ministerele, instituţiile, serviciile', a spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel