Reportera Digi 24, explicații după videoul viral din Israel în care se pune pe burtă pentru a se apăra de atacuri / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O reporteră de la Digi 24 a fost acuzată că, de „dragul” unei știri, s-a prefăcut în direct. Apoi, după ce imaginile cu ea au devenit „virale”, a explicat ce s-a întâmplat.

Mai exact, reportera care transmitea din Israel s-a așezat pe burtă și s-a ascuns în spatele unei mașini, ca și când era în pericol. Imaginile au devenit virale pentru că în timp ce transmitea live, oamenii se plimbau prin spatele ei. 

În imaginile difuzate pe Facebook, reportera Digi 24 spunea: „Sunt destul de aproape de noi în momentul ăsta… Și se pare că s-au oprit. Cu siguranță că este și infanteria israeliană care mai interceptează aceste bombe. O să mai rămânem așa, puțin, fiindcă niciodată nu știi exact când se opresc bombardamentele…”. Jurnalista purta și vestă antiglonț.

După ce imaginile au fost distribuite pe Facebook de un internaut, reportera a făcut un comentariu:

„Am prins un atac cand transmiteam live si am facut ce se face: ne-am pus la pamant. Dl asta a tinut neaparat sa ne considere penibili. Il pot anunta ce mai zboara spre Israel, m-ar interesa ce ar face cand aude alarme si bombe simultan. Dar nu se face, sunt un om cu capul pe umeri si n-as dori raul cuiva vreodata. Pentru imagini complete, cu alarme si bombe incluse, uitati-va la stirile Digi24. Restul este bla bla de expert in obscuritate si tupeu. Toda raba pentru grija!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel