Replica lui Băsescu după ce "a văzut un zvon controlat"

Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat, marți, că nu va prelua UNPR, aşa cum s-a vehiculat în presă, iar PMP va finaliza lista candidaţilor până pe 16 ianuarie.

"Am văzut un zvon controlat cum o să preiau eu, MP, UNPR. Nu avem nicio legătură cu această dezinformare vehiculată în media. Se încearcă şi acreditarea ideii că MP e ca toate partidele. (...) Nu avem ca obiectiv să negociem cum să dăm câţiva miniştri. Nu vizăm nicio politică de alianţe, nu antamăm nimic", a declarat Traian Băsescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, fostul președinte a afirmat că lista candidaților la alegerile locale va fi definitivată până la 16 ianuarie, și a arătat că "un dezavantaj este acela al obligaţiei de a avea liste de susţinători pentru candidații pentru funcțiile de primari, nu atât la oraşe şi municipii, cât la comune. Mă îndoiesc că partidele vor avea şanse să obţină semnături să semneze pe liste pentru a fi înscris în cursa electorală ca primar. Un partid nou creat are mari dificultăţi să obţină aceste liste de semnături.

Citește și: Mesaj ferm al UNPR privind plecarea din partid a unor membri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel