Reparaţii drumuri naţionale. Tronsoane afectate

DN1
DN1

Pe două drumuri naţionale din judeţul Timiş, DN 68A Margina - Coşeviţa şi DN 59A Timişoara - Săcălaz, se vor executa, începând de săptămâna viitoare, lucrări de reparaţii la partea carosabilă, la acostamente, benzi de urgenţă şi de încadrare.

Contractul semnat de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara în acest sens este în valoare de 1,72 milioane de lei, iar perioada de contractare - până în 31 decembrie, a precizat directorul general al DRDP Timişoara, inginer Cristian Ilie Ispravnic.

Suprafaţa totală pe care se vor executa reparaţii pe suprafeţe întinse este de 44.000 mp, iar primele echipe ale antreprenorului vor începe lucrările pe DN 68A în cursul săptămânii viitoare.

În această perioadă au loc şi lucrări de reparaţii şi de aşternere a straturilor rutiere foarte subţiri pe varianta de ocolire a Timişoarei (12,6 km) şi pe DN 6, între punctul de frontieră Cenad şi localitatea Cenad (6 km), valoarea totală a lucrărilor fiind de aproape 4 milioane de lei (cu TVA inclus), a menţionat sursa citată.

Pe raza judeţului Timiş au avut loc în această vară şi lucrări în regie proprie, prin secţia producţie a DRDP Timişoara, pe sectoarele Coşava - Coşeviţa şi Cenei - Cărpiniş, a mai menţionat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel