Renate Weber, o nouă misiune politică importantă în Paraguay

Sebastian Florea / 17 feb 2018 / 13:02 Salveaza PDF Comentarii
foto: Renate Weber / @renate.weber.mep
foto: Renate Weber / @renate.weber.mep

Renate Weber primeşte o nouă misiune politică importantă cu ocazia alegerilor din Paraguay.

Renate Weber, europalamentar ALDE, a anunţat pe pagina sa de facebook primirea unei noi misiuni din partea Parlamentului European. Reprezentanta României va fi şefa misiunii de observare a alegerilor din Paraguay.

"Mă bucură faptul că la 5 ani distanţă de la conducerea ultimei misiuni de observare a alegerilor din Paraguay, Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politică de Securitate, Federica Mogherini, totodată vice-preşedinte al Comisiei Europene, mi-a făcut onoarea de a-mi încredinţa din nou această responsabilitate şi de a mă desemna şefa misiunii de observare a alegerilor din Paraguay, care vor avea loc în aprilie anul acesta. Noul ciclu electoral reprezintă un pas important pentru eforturile de consolidare a instituţiilor din aceasta ţară." a scris Renate Weber, membră a grupului ALDE din Parlamentul European.

Pe aceeaşi pagină de facebook, Weber anunţa, cu câteva ore înainte, discuţii cu preşedintele peruan, Pedro Pablo Kuczynski:

"Am avut plăcerea de a discuta astăzi la Lima cu preşedintele peruan, Pedro Pablo Kuczynski, împreună cu delegaţia Paralamentului European pe care o conduc, despre cei cinci ani de acord #UE-#Peru, de colaborare fructuoasă, atât din punct de vedere economic, dar şi politic."

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14