Renate Weber, o nouă misiune politică importantă în Paraguay

foto: Renate Weber / @renate.weber.mep
foto: Renate Weber / @renate.weber.mep

Renate Weber primeşte o nouă misiune politică importantă cu ocazia alegerilor din Paraguay.

Renate Weber, europalamentar ALDE, a anunţat pe pagina sa de facebook primirea unei noi misiuni din partea Parlamentului European. Reprezentanta României va fi şefa misiunii de observare a alegerilor din Paraguay.

"Mă bucură faptul că la 5 ani distanţă de la conducerea ultimei misiuni de observare a alegerilor din Paraguay, Înaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru afaceri externe şi politică de Securitate, Federica Mogherini, totodată vice-preşedinte al Comisiei Europene, mi-a făcut onoarea de a-mi încredinţa din nou această responsabilitate şi de a mă desemna şefa misiunii de observare a alegerilor din Paraguay, care vor avea loc în aprilie anul acesta. Noul ciclu electoral reprezintă un pas important pentru eforturile de consolidare a instituţiilor din aceasta ţară." a scris Renate Weber, membră a grupului ALDE din Parlamentul European.

Pe aceeaşi pagină de facebook, Weber anunţa, cu câteva ore înainte, discuţii cu preşedintele peruan, Pedro Pablo Kuczynski:

"Am avut plăcerea de a discuta astăzi la Lima cu preşedintele peruan, Pedro Pablo Kuczynski, împreună cu delegaţia Paralamentului European pe care o conduc, despre cei cinci ani de acord #UE-#Peru, de colaborare fructuoasă, atât din punct de vedere economic, dar şi politic."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel