EXCLUSIV  Remus Borza: Funcția de președinte executiv la PSD NU se mai justifică - VIDEO

Remus Borza
Remus Borza

Deputatul Nicolae Bănicioiu și senatoarea Ecaterina Andronescu sunt contracandidații premierului Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte executiv la Congresul PSD de sâmbătă. În acest context, Remus Borza a făcut o serie de precizări despre premierul României.

Deputatul independent Remus Borza nu exclude nimic în ceea ce o privește pe Viorica Dăncilă, premierul României. "Viorica Dăncilă, cel puțin în aparență, nu e omul unei astfel de surprize (n.r. referindu-se la un nou centru de putere), dar nu se știe niciodată. Se mai poate umfla tărâța. Poate să aibă, la un moment dat, excese de autoritate sau tendințe de emancipare sau independență. Nimic nu e exclus, vedeți sindromul beția puterii. Dar, cel puțin pentru moment, nu o văd ca pe o amenințare la adresa lui Liviu Dragnea", a spus, în cadrul emisiunii "Borza Analytica", deputatul Remus Borza.

"În ce măsura este utilă și necesară această poziție de președinte executiv al PSD?", a întrebat Remus Borza, oferind și completări: "Ea avea sens atunci când președintele partidului era și premier și avea nevoie de un aghiotant, un locotonent care să țină scaunul cald, în situația în care era Năstase președinte și premier, Ponta președinte și premier. Dar nu mai este aceeași situație", a spus deputatul independent. "Dragnea nu este premier și nu va fi niciodată. Și, atunci, e riscant chiar și pentru Dragnea să creeze un nou pol de putere. Bicefalitatea conducerii PSD s-a dovedit a fi contraproductivă până la acest moment, și atunci ar fi în interesul lui Dragnea ca la Congresul de sâmbătă să desființeze această funcție", a concluzionat Remus Borza.

[citeste si]

Congresul PSD va avea loc sâmbătă, 10 martie, începând cu ora 11.00.

Mai jos, interviul:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel