EXCLUSIV  Remaniere Guvern / Înlocuire Dăncilă. Codrin Ștefănescu, precizările momentului. Zvonurile, demontate

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, în contextul speculațiilor privind înlocuirea Vioricăi Dăncilă de la conducerea Guvernului, a adus lămuriri importante, spulberând astfel zvonurile.

„Toate speculaţiile apărute în presă, în ultimele zile, legate de o posibilă înlocuire a premierului Dăncilă sunt falsuri. Nu schimbăm prim-ministrul Viorica Dăncilă, nu remaniem Guvernul", a declarat, pentru DCNews, Codrin Ștefănescu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD, ce va fi organizat la Constanţa, „are pe ordinea de zi şi un punct legat de analiza activităţilor unor miniştri. Iar cu această analiză vine chiar prim-ministrul", a explicat secretarul general adjunct al PSD. De asemenea, acesta a precizat că „Viorica Dăncilă nu s-a certat cu Liviu Dragnea, nu s-a certat cu noi, deci nici vorbă de o schimbare a premierului".

Candidaţi pentru postul de prim-ministru. Zvonurile, demontate

Referitor la zvonurile privind existenţa unor candidaţi pentru postul de prim-ministru, fiind vehiculate nume precum Darius Vâlcov, Mihai Fifor sau Eugen Teodorovici, Codrin Ștefănescu a făcut următoarele precizări: „Domnul Darius Vâlcov nu şi-a dorit să fie premier şi nici nu are de gând să devină vreodată prim-ministru. Rămâne ceea ce este acum: adică unul dintre „creierele" noastre economice, din echipa care a făcut programul de guvernare. În plus, este consilierul prim-ministrului pe probleme economice, este o persoană foarte bine pregătită. De altfel, interviurile pe care le-a dat şi analizele pe care le-a făcut în spaţiul public au fost din această poziţie, de consilier, nu de candidat la postul de prim-ministru".

Referitor la celelalte două nume vehiculate, Ștefănescu a precizat că atât Teodorovoci, cât şi Fifor „îşi vor continua treaba în minsterele pe care le conduc".

Totodată, întrebat cum au apărut aceste zvonuri, Codrin Ștefănescu a oferit următorul răspuns: „Este doar o formă a disperării prin care uneltele media ale Statului Paralel şi ale stăpânului de la Cotroceni încearcă să întreţină tot felul de idei trăznite în spaţiul public. Practic, este disperarea celor care vor să dea jos un Guvern legitim, prin forţă sau prin alte metode, cu cătuşe, în toate variantele posibile. Și asta doar pentru a impune un Guvern al lor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel