Regina îi INTERZICE pe Harry, Meghan și Andrew de la balconul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului său de Platină

Regina îi INTERZICE pe Harry, Meghan și Andrew de la balconul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului său de Platină
Regina îi INTERZICE pe Harry, Meghan și Andrew de la balconul Palatului Buckingham cu ocazia Jubileului său de Platină

Regina limitează apariția la balconul Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină, doar la membrii familiei regale care lucrează, ceea ce înseamnă că nu va exista un loc pentru Prințul Harry, Meghan Markle sau Prințul Andrew. Decizia monarhului de a include doar membrii familiei regale care îndeplinesc îndatoriri publice oficiale a fost luată "după o analiză atentă", a precizat Palatul Buckingham.

 

Harry și Meghan au declarat astăzi că vor fi în Marea Britanie împreună cu copiii lor pentru Jubileul de Platină al reginei, de luna viitoare, la doar câteva minute după ce Majestatea Sa le-a interzis acestora și prințului Andrew să o acompanieze la balconul Palatului Buckingham în timpul ceremoniei Trooping the Colour, transmite Mirror.co.

Soții Sussex au dezvăluit că ei, Archie, fiul lor în vârstă de trei ani și fiica lor, Lilibet, 11 luni, vor fi în Marea Britanie pentru a participa la festivitățile care marchează cei 70 de ani extraordinari ai reginei pe tron.

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a declarat: "Prințul Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, sunt încântați și onorați să participe cu copiii lor la sărbătorirea Jubileului de Platină al reginei în luna iunie a acestui an". 

Regina va avea pe balcon alături de ea doar membrii familiei regale care îndeplinesc îndatoriri publice oficiale

Acțiunea decisivă a monarhului de a include doar membrii familiei regale care îndeplinesc îndatoriri publice oficiale, cum ar fi tatăl și fratele lui Harry, a fost luată „după o analiză atentă”, a declarat Palatul Buckingham în această după-amiază, deși a făcut unele excepții.

Un purtător de cuvânt al Palatului a declarat: "Regina a decis ca tradiționala apariție de la balcon din acest an, joi, 2 iunie, să fie limitată la Majestatea Sa și la acei membri ai familiei regale care își îndeplinesc în prezent îndatoriri publice oficiale în numele reginei". 

Interdicția simbolică va fi privită pe scară largă ca o respingere a lui Harry și Meghan, care au părăsit monarhia pentru o nouă viață în SUA în urmă cu doi ani, și a lui Andrew, care a fost alungat din instituție din cauza cazului său civil de agresiune sexuală.

Trooping the Colour de pe 2 iunie va da startul celor patru zile de festivități ale Jubileului, 18 membri ai familiei regale urmând să se adune pe faimoasa fațadă, regina "așteptând cu nerăbdare" weekendul de sărbători. Cu toate acestea, soții Sussex și ducele de York nu se vor afla la balcon alături de ea pentru parada oficială de ziua de naștere a suveranei.

Regina nu a trimis nicio invitație pentru fiicele prințului Andrew

Regina a pus piciorul în prag după luni de zile în care cuplul californian nu a dat un răspuns clar cu privire la participarea sa la cele patru zile de sărbători care marchează cei 70 de ani extraordinari pe tron ai monarhului.  

Există excepții, cu soțul prințesei Anne, viceamiralul Sir Tim Laurence, care nu este un membru al familiei regale în activitate, și diverși nepoți și strănepoți, inclusiv copiii lui William și Kate, George, Charlotte și Louis. Dar nu există nicio invitație pentru fiicele prințului Andrew, prințesele Beatrice și Eugenie.

Purtătorul de cuvânt al Palatului a adăugat: "În plus, copiii familiilor Cambridge și Wessex sunt, de asemenea, așteptați să apară, la fel ca și Sir Tim Laurence, regina fiind fericită să îl vadă, fiind un participant frecvent și un sprijin pentru Prințesa Regală în angajamentele oficiale". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel