Regimul alimentar perfect. Greseala pe care toți o fac la masă

Agenția Guvernamentală pentru prevenirea bolilor din Marea Britanie a publicat recent un studiu care arată câte calorii trebuie consumate la fiecare masă pentru păstrarea unei greutăți optime. În mod greșit, oamenii consumă aproximativ 3000 de calorii pe zi. GREȘEALA

Astfel, oamenii sunt îndemnați să ajungă în total la 1.600 de calorii pe zi pentru mesele principale și 200 de calorii pentru gustările dintre mese. 

Caloriile sunt împărțite astfel: 400 de calorii pentru micul dejun, 600 pentru prânz și 600 pentru cină.

Totalul este de 1.600 de calorii, mult sub actualul aport zilnic recomandat de 2.000 de calorii pentru femei și 2.500 pentru bărbați. Cei care fac exerciții fizice în mod regulat pot mânca mai mult. 

Sugestiile din partea Agenției de Sănătate Publică din Marea Britanie (PHE) nu includ băuturile, dar gustările și hidratarea sănătoasă vor menține totalul sub recomandările actuale.

Oficialii spun ca adultul mediu este supraalimentat cu 300 de calorii pe zi, iar acest asa numit "calorie-creep" duce la un câștig constant in greutate. Dar Tam Fry, de la Forumul National al Obezitatii, a declarat: "Aceasta este o masura de panica pentru a obtine publicul sa inteleaga ca mananca prea mult.

"Dimensiunile porțiilor devin din ce în ce mai mari și oamenii le mănâncă fără minte doar pentru că sunt acolo. Ideea este sănătoasă deoarece mâncăm prea mult, dar sentimentul meu este că pragurile sunt prea mici," a încheiat Fry, conform Daily Mail.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel