EXCLUSIV  Referendum familie. Vlad Viski, înțepătură pentru PSD: Ăsta e scopul!

Viski
Viski

Vlad Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a făcut câteva declarații explozive despre referendumul pentru redefinirea familiei.

El a spus că acest referendum este al PSD-ului.

”Acest referendum nu va schimba felul în care ne trăim viața și nu ne va oferi nimic în plus. Din contră! Vom fi dezbinați și ne vom certa între noi. Acesta este și scopul PSD-ului. După violențele din 10 august cu privire la protestul din Piața Victoriei, din cauza disidenței care există în partid, PSD asta dorește: introducerea unei teme pe agendă, lucru pe care l-a făcut, pentru a muta atenția de la problemele cu care se confruntă partidul. Mesajul meu este foarte clar: să nu lefigerăm, prin votul nostru, referendumul lui Dragnea”, a zis Vlad Viski la DC News.

Iată răspunsul complet:

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7,00 şi 21,00.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, "Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel