Reacție rapidă a PNL. Florin Colgiu, suspendat din partid

Președintele TNL Buzău, Florin Mădălin Colgiu, a fost reținut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru complicitate la luare de mită în formă continuată. 

PNL a reacționat rapid. Un comunicat de presă anunță, duminică, că Florin Colgiu a fost suspendat din partid. 

"Biroul Politic Județean al PNL Buzău a luat decizia suspendării din partid, până la clarificarea problemelor cu justiția, a domnului Florin-Mădălin Colgiu, membru al acestui organism. Precizăm că, în conformitate cu prevederile tranzitorii ale statutului PNL, ca urmare a fuziunii dintre PNL și PDL, există posibilitatea operării de modificări în structurile de conducere paritare ale celor două foste partide, structuri care asigură împreună conducerea tranzitorie a noului partid", se arată în comunicatul PNL Buzău.

Florin Colgiu are 36 de ani, este căsătorit cu un cunoscut notar din Buzău. A fost reținut în noaptea de sâmbătă spre duminică în dosarul președintelui Consiliul Județean Buzău, Cristian Bigiu, care-i este naș de cununie. Florin Colgiu este acuzat de complicitate la luare de mită în formă continuată. 

Fostul președinte al TNL Buzău este membru al PNL din 2003. Din 2007, este președintele TNL Buzău, iar din 2013, vicepreședinte TNL la nivel național. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel