Reacție critică din PNL: Atitudinea lui Dian Popescu - neserioasă

Purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuţ Stroe, a catalogat luni drept neserioasă atitudinea senatorului Dian Popescu, cel care a demisionat din PNL şi a acuzat FSN-izarea formaţiunii.

"Foarte mulţi spun lucruri hazlii în momentul în care părăsesc o structură politică. Dl senator în cauză este unul din exemplele care nu mai cadrau cu acele criterii de integritate şi performanţă politică pe care PNL le impusese acum ceva timp. De altfel, organizaţia din care provenea senatorul respectiv propusese structurii excluderea dânsului, care se afla pe ordinea de zi a acestei întâlniri. Urmare a demisiei, acest punct a fost exclus. În legătură cu FSN-izarea, permiteţi-mi să nu comentez această atitudine. Mi se pare una neserioasă", a afirmat Ionuţ Stroe, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, citează Agerpres.

Senatorul Dian Popescu a anunțat luni că şi-a dat demisia din PNL Gorj. 

"Nu pot să accept ca, la 26 de ani de la Revoluţie, PNL să fie condus de un fost lider al FSN din 1990 şi de oameni care nu au nicio legătură cu liberalismul', a afirmat Popescu într-o scrisoare adresată liderilor partidului. 

Citește și: Senatorul Dian Popescu a demisionat din PNL. În ce partid se va înscrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel