Razvan Cuc, către "valorile liberale" de la DSP Nemț: "Sunteți praf și pulbere..."

Senatorul  social-democra, Răzvan Cuc,  arată pe pagina sa de Facebook că Direcția de Sănătate Publică Neamț își exprimă acordul ca Spitalul Județean să organizeze un concurs pentru ocuparea mai multor posturi de asistent medical. Potrivit actului, pot participa la concurs doar persoanele vaccinate anti-COVID-19 cu schema completă sau cele care au trecut prin boală. Răzvan Cuc califică această decizie drept un „abuz flagrant”.

- Vă spuneam ieri că DSP Neamț a aprobat desfășurarea unui concurs pentru angajarea de personal medical la Spitalul Județean din Piatra-Neamț, dar a condiționat participarea la concurs de vaccinarea candidaților. Cu o nepricepere de invidiat, conducerea DSP Neamț a încălcat flagrant drepturile omului punând eventualii candidați nevaccinați în situația de ființe inferioare. Oribil!

- După ce s-au făcut de râs cu adresa de răspuns (am prezentat-o ieri, o mai prezint o dată), directorul DSP Neamț a emis, spune acesta, o nouă adresă prin care completează condițiile: vaccinat sau cu test la zi.

- E foarte bine să îți recunoști greșeala și să o îndrepți. Dar nu poți să îndrepți un abuz cu o ilegalitate! Ce credeți că a făcut distinsa conducere liberală a DSP? A emis un nou răspuns, dar a păstrat același număr de înregistrare ca la primul. Astăzi sunt două adrese ale DSP Neamț care au același număr și aceeași dată de înregistrare. Detalii pe care le vedeți în fotografii.

Vezi și: Moțiune de cenzură. Răzvan Cuc: Superman s-a îndoit sub numărul mare de voturi și pleacă cu coada între picioare

- Iată că la DSP Neamț s-au întâlnit toate valorile liberale! Astfel, pe lângă abuz, iresponsabilitate și incompetență, și-au făcut apariția ilegalitatea și, îmi cer scuze pentru această expresie, gogomănia desăvârșită. Un adevărat congres liberal!

- Trăim un festival al bătăii de joc! O dezlănțuire de nesimțire la adresa românilor cum nu s-a mai pomenit! Măi, băieți, nici măcar despre circuitul documentelor în instituțiile publice nu aveți habar, cum să creadă cineva că aveți habar de conținutul acestor documente!?

- Sunteți praf și pulbere și ar trebui să vă fie rușine să mai ieșiți pe stradă!", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel