Război Dragnea-Iohannis. Chirieac, scenariu SUMBRU: Va pierde

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că Liviu Dragnea ”a ales cea mai bună cale de negociere cu președintele Klaus Iohannis”, după ce ordonanța cu privire la salariile demnitarilor nu a fost trecută încă pe ordinea de zi.

Ordonanța care "tăia" majorările salariale din 2015, de care se bucură anumiți demnitari, inclusiv al președintelui Klaus Iohannis, nu a mai fost trecută pe ordinea de zi. Asta cu toate că în ianuarie, președintele PSD Liviu Dragnea anunța că salariile celor 48 de categorii de demnitari vor fi scăzute.

Cu toate că ordonanța a fost respinsă în Comisia pentru muncă și mai era nevoie doar de votul decisiv din plenul Camerei Deputaților, ea nu a mai intrat pe ordinea de zi. 

”Încep să cred tot mai mult că domnul președinte Liviu Dragnea a ales cea mai bună cale de negociere cu președintele Klaus Iohannis. Nu este foarte clar ce câștigă domnul președinte Dragnea din acest lung șir de lucruri pe care le face în favoarea președintelui. Nu știm ce câștigă, dar cu siguranță știm ce pierde. Pierde autoritate, pierde votul din 11 decembrie, pierde în credibilitate. Mai departe, va fi momentul în care va pierde și guvernarea”, a precizat analistul Bogdan Chirieac la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel