Urmărește emisiunea live


Rareş Bogdan, avertisment ferm: Cine se atinge de veniturile românilor zboară din Guvern!

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a lansat un avertisment ferm privind situaţia veniturilor românilor. Acesta a spus că cine se va atinge de pensii şi salarii va zbura din Guvern. 

"Nu vom permite nimănui să se atingă de pensiile românilor. Asta e clar! Cine se atinge de pensiile românilor, va zbura din Guvern. Cine se va juca cu veniturile românilor va zbura complet. Va coborî pe toboganul istoriei, nu doar electoral. Sigur, trebuie să fim extrem de raţionali şi să căutăm venituri.

Nu trebuie să discutăm doar de cum ne împărţim sărăcia. Trebuie să căutăm formule prin care să aducem bani la buget!", a spus Rareş Bogdan la România TV. 

Propunere pentru PSD

"Îmi doresc ca pentru PNL şi PSD pensiile românilor să  nu mai fie subiect pe care să îl jucăm electoral în spaţiul public. Pentru ca oamenii să vadă că cei care conduc sunt oameni responsabili, şi nu se ating de venituri. Eu vă spun o chestie. În Guvernul României, dl Cîţu nu este singur! Nu se va juca nimeni cu acest lucru. Un ministru nu este de capul lui, el trebuie să respecte linia asumată de Guvern", a mai spus Rareş Bogdan. 

Avertisment pentru miniştri 

"Mâine avem Biroul Naţional al PNL şi să nu credeţi că anumite lucruri vor rămâne fără consecinţe. Un ministru nu poate face lucrurile de capul lui. Voi cere mai multor miniştri să îşi rezolve problemele de comunicare, îi voi ruga prieteneşte, colegial, să înţeleagă că comunicarea cu presa este esenţială pentru performanţele Guvernului, dar şi pentru performanţele electorale din 2020 ale celor din PNL", a mai spus politicianul. Acesta nu a spus, însă, dacă Violeta Alexandru şi Florin Cîţu vor fi traşi la răspundere pentru declaraţiile din ultima vreme. 

Ce a spus Violeta Alexandru referitor la pensii 

"Nu există nicio altă intenţie decât să respect legea, aşa că atât timp cât voi fi în funcţie o voi aplica aşa cum este. Am multe mesaje de la pensionari, acum fac o diagnoză a categoriilor de probleme generate de legea pensiilor. Am constatat o practică neunitară la nivelul caselor locale de pensii şi voi cere Casei Naţionale să se implice în generarea unei practici unitare în procesarea dosarelor şi în interpretarea situaţiilor punctuale întâmpinate. Avem o problemă în sistem de a gestiona situaţiile încadrabile în noua lege", a explicat ministrul muncii, potrivit RomaniaTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel