Rareș Bogdan, după demisia lui MRU: Credea că poate fi şef al SIE slujind şi alte state

Mihai Răzvan-Ungureanu a demisionat, luni, de la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE). Rareş Bogdan, realizator al emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, a comentat în direct în legătură cu acest subiect. 



În opinia lui Rareș Bogdan, vestea este una normală, care trebuia "să se întâmple cu 3 luni în urmă. Preşedintele României i-a cerut cu 3 luni în urma demisia, informaţia e pe surse. E logică, normală. MRU rămâne un om inteligent, cu viitor în politică. Poate fi un excelent ambasador, poate fi un candidat al dreptei în diverse poziţii de senator, deputat. Din informaţiile mele, MRU s-a grăbit în anumite chestiuni. Trebuie să te gândești la statul român, nu la alte state.

Domnul Răzvan Ungureanu a crezut că poate fi şef al SIE slujind şi alte state. Rămâne partea a doua. Gândiţi-vă că viitorul şef al SIE va fi ales de Parlament. Să nu uităm ca MRU a trecut prin votul celor de la UNPR. Vine examenul Parlamentului pentru viitorul şef al SIE, propus de Preşedintele României. Cred că va face o alegere bună pentru această ţară. Noul şef al SIE să fie loial Romaniei", a comentat Rareş Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel