Rareș Bogdan, AMENDAT: Îmi este din ce în ce mai greu

Rareș Bogdan a fost amendat de CNA.

"20.000 sa fie, de dimineata...

Cum e sa te trezesti dimineata si sa afli ca traiesti intr-o tara profund nedreapta?! In Romania a ajuns o obraznicie sa reactionezi la declaratiile hazardate si periculoase facute de reprezentantii unor partide politice.

Am reactionat la mizeriile initiate de catre o parte din liderii UDMR si la declaratiile altor lideri politici ce isi aroga calitatea de reprezentanti ai comunitatii maghiare, dar in realitate sunt departe de dezideratele si preocuparile reale ale acesteia. Drept urmare, astazi mi-am incasat o amenda de 20 000 lei, prin bunavointa reprezentantilor PSD, UDMR, Guvern si PNL, din Consiliul National al Audiovizualului, respectiv: d.na guvernat PSD, d.nii Rasvan Popescu - PSD si Gabriel Tufeanu - PSD Constanta, dl. Radu Calin Cristea - guvernul Ponta, d.na Orsolya- UDMR Cluj si dl. Valentin Jucan - PNL. Prin bunavointa acestora, am luat amenda, deoarece am reactioant inclusiv la scaderea pragului de limba de la 20 la 10% in Administratie si Justitie pe terioriul Romaniei, acolo unde exista un nr. minim de cetateni vorbind o alta limba decat cea oficiala a statului roman.

Blocare inițiativă

Macar reactia mea si a colegilor din emisiunea Jocuri de Putere a contribuit la blocarea adoptarii acestei initiative si asta este mult mai important decat amenda absolut nedreapta, ca sa nu spun ticaloasa, pe care am luat-o exclusiv din dorinta membrilor CNA de a ma intimida.

Vreau sa multumesc d.nei Dorina Rusu – Presedintie (Iohannis), d.lui Florin Gavrea - Presedintie(Basescu), d.lui Vasile Buda - ALDE, si d.lui Radu Herjeu – Guvern Ponta, care au votat impotriva sanctionarii mele.

P.S. Imi este din ce in ce mai greu sa inteleg de ce sunt deranjati unii ca ne permitem sa reactionam atunci cand lideri politici din Romania actioneaza impotriva intereselor statului roman", a fost postarea lui Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel