Ramona Mănescu, despre numirea lui Mircea Geoană la NATO

Mircea Geoană
Mircea Geoană

Ministrul de Externe Ramona Mănescu a afirmat că prin numirea lui Mircea Geonă în funcția de adjunct al secretatului general al NATO România intră în normalitate, precizând că nominalizarea este o recunoaștere a performanțelor țării noastre.

„E poziția cea mai înaltă a unui român la NATO și cred că intrăm într-o normalitate care trebuie să ne bucure și pe care trebuie s-o păstrăm și s-o cultivăm. A fost o recunoaștere a României din partea NATO că România a performat, e o recunoaștere pe catre trebuie s-o valorificăm la maxim, pentru că atât domnul Geoană, cât și eu, cât și dl președinte trebuie să mergem în aceeași direcție spre imafginea României care a prins contur, România partener loial și responsabil. E un context foarte bun pentru noi. Aceasta e calea pe care trebuie s-o urmăm. Aici și domnul preșdinte a susținut și a fost alături de acest proiect, numirea dl Geoană. Cred că toată lumea înțelege avantajul pe care o are astfel de poziție și recunoașterea meritelor României în plan extern", a declarat Ramona Mănescu, joi seară, la Antena 3.

Pe 17 iulie, secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a anunţat numirea lui Mircea Geoană în funcţia de adjunct al secretarului general al Alianţei Nord-Atlantice.

Mircea Geoană o va înlocui pe Rose Gottemoeller, din Statele Unite, al cărei mandat începuse în octombrie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel