Ramona Ioana Bruynseels le-a pus gând rău politicienilor

Scutaru Cristina / 08 oct 2019 / 15:44 Salveaza PDF Comentarii

Candidatul umaniștilor la Președinție a declarat război abuzurilor, corupției și privilegiilor de care se bucură actuala clasă politică. 

"România e foarte supărată în acest moment. Iar dacă politicienii noștri nu realizează că este un punct de cotitură în istoria noastră e grav. Dacă pentru o clipă ar închide ochii și și-ar diminia orgoliile și interesele personale, și s-ar gândi mai mult la țară și la ce trebuie făcut pentru viitorul nostru, atunci am avea șansa unui nou început", consideră Ramona Ioana Bruynseels.


Candidatul la prezidențiale al Partidului Puterii Umaniste vrea să taie imunitațile și privilegiile politicienilor "ca să mă asigur că pe viitor vor veni oameni care sunt cu adevărat atrași de a face ceva pentru țară. Oameni curați, care își pun ambiția să lăse ceva în urmă".


Când vine vorba despre mediul de afaceri, aceasta recunoaște că "din păcate, nu există un dialog real între mediul de afaceri și autorități. Mai ales în perioada în care s-a dat OUG 114 ("ordonanța lăcomiei" – n.r.), dialogul nu a existat. Eu, la momentul acela, insistam intern să organizăm întâlniri cu mediul de afaceri, dar răspunsul a fost: Nici vorbă! Este război, ce dialog vrei?", scrie Capital.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26