Raluca Turcan cere demisiile lui Dragnea, Grindeanu și Iordache

Premierul Sorin Grindeanu, ministrul de Justiţie, Florin Iordache, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ar trebui să demisioneze, a declarat luni preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. 

"Guvernul Grindeanu, la ceas de seară, a săvârşit o mârşăvie, o mârşăvie care a dus automat la albirea dosarului şefului său de partid, Liviu Dragnea. Această ticăloşie pe care a săvârşit-o Guvernul Grindeanu a nemulţumit o Românie întreagă, a uimit o lume întreagă şi a sfidat orice regulă de bun simţ şi de decenţă. Am văzut că dl Grindeanu a dat înapoi, a abrogat ordonanţa, dar nu a spus niciun cuvânt despre asumarea greşelii, acelaşi domn Grindeanu abrogă o ordonanţă pentru că a greşit, pentru că s-a comportat incorect faţă de miile de români care respectă legea şi care vor un tratament egal în faţa legii.

PNL consideră că dl Grindeanu trebuie să-şi dea demisia. De asemenea, dl Iordache trebuie să-şi dea demisia şi să nu mai emită nicio pretenţie de consultare sau de dialog pe o ordonanţă pe care a executat-o strict în beneficiul dlui Dragnea. În acelaşi timp, în Parlamentul României dl Dragnea este în continuare jupân şi o lume întreagă, o Românie întreagă aşteaptă ca acest jupân să demonstreze că a înţeles ceva din ceea ce se întâmplă. Din nefericire, dl Dragnea demonstrează, prin fiecare apariţie, prin fiecare cuvânt, că nu a înţeles nimic din ceea ce aşteaptă şi ce solicită românii", a spus Turcan, la Parlament, după şedinţa comisiei de unificare a PNL, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel