Radu Tudor: "Băsiștii de presă băsesc"

Într-o postare pe blog, jurnalistul Radu Tudor atacă presa băsistă, care nu face altceva decât să vorbească tot timpul despre Antena 3.

"Sunt isterici. Vineți de furie. Transpirați, cu venele umflate la gât. Gesticulează disperat. Au vocile ridicate. Se comportă halucinant și halucinogen. Sunt plătiți din bani negri să vorbească de dimineață și pînă noaptea târziu numai despre ce face și ce nu face Antena 3 și cum trebuie să moară această importantă televiziune odată cu telespectatorii ei", scrie Radu Tudor pe blog.

"Băsiștii de presă pot fi toți priviți cu o oarecare îngăduință medicală, dar nu fără greață și repulsie. Sunt obsedați să facă rău, precum ayatolahul lor de la Cotroceni. Au succesul vrăjitoarelor care fac blesteme. Se hrănesc zilnic din troaca dușmăniei față de oameni.

Citește și: Radu Tudor: Ne lepădăm de Satana. Cu Dumnezeu înainte

Băsiștii de presă băsescu non stop și asta face astmosfera din jurul lor irespirabilă.

Ar putea fi concentrați într-un pluton de cufuriți ce aleargă disperați prin deșert după o toaletă. Într-un final, toți se scapă pe ei.

Aveți cumva idee ce virus de tip dizenteric a lovit creierele băsistilor de presă zilele acestea? Sau așa au fost ei tot timpul și eu abia acum îi bag în seamă?", conchide jurnalistul Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel