Radu Banciu îl desființează pe Gică Popescu: ”Un pârlit! I-aș mai da 10 ani”

Jurnalistul Radu Banciu a comentat în stilu-i caracteristic decizia instanței de a admite cererea de eliberare condiționată a lui Gică Popescu, dar și pe cea a procurorilor de a face contestație.

Radu Banciu a vorbit termeni duri despre Gică Popescu, pe care l-a numit "un pârlit", "un evazionist" și despre care a spus că "i-ar mai da zece ani".

"Gică Popescu, un alt pârlit al societății moderne ... . Ați văzut ce față avea? Numai pentru asta i-aș mai da zece ani. Gică Popescu, un evazionist fiscal, unul care s-a crezut deasupra legii, un arogant. Asta cu piciorul în minge o știam și noi, Gicule, dar nu am furat! Tu te-ai apucat și de furt.

Instanța susține că el a scris patru cărți, bune, științifice. Ok, dar el era la nivelul 'Punguței cu doi bani' la ce citise. E greu, totuși, să scriii patru cărți cu caracter științific.

[citeste si]

Evident că procurorii s-au opus și este și firesc să facă lucrul ăsta. Chiar mă și bucur. Dumnezeule, mi se pare chiar rarisim, aproape incredibil că mai există oameni de bună credință în această țară. Da tată, așa și e! Cum să ieși pretinzând că ai scris patru cărți? Bine, că nu numai ăsta ar fi motivul. Unii mai spun că el a stat suficient după gratii, totuși, (se vrea liber - n.r.) fraudând, profitând de această lege abjectă cu scrisul de lucrări științifice care dă ocazia unor trântori, lenești și analfabeți să eludeze legea.

Dacă ar ajunge un savant după gratii și ar scrie o lucrare recunoscută mondial, l-ai lăsa acasă imediat cum ar termina-o, dar ăștia sunt niște impostori. Așa a ieșit și Copos: a scris cărți, apoi tot el le-a cumpărat și le-a aruncat la canal pe toate, dimineața, cum se făcea pe vremuri cu ziarele", a comentat realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", de la B1 TV, în ediția de luni.

"Va ieși, evident, în câteva zile. Contestația procurorilor se va întâmpla, dar e clar că zilele după gratii îi sunt numărate. Apoi cu gargară: Baciu, gloria fotbalului...", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel