PSD Vrancea: Guvernul Cîțu îngroapă economia României

România... încă așteaptă aprobarea de la Comisie
România... încă așteaptă aprobarea de la Comisie

Miniștrii economiei și finanțelor din UE au adoptat astăzi (marți, n.r.), prima serie de decizii de punere în aplicare ale Consiliului privind aprobarea planurilor naționale de redresare și reziliență, precizează PSD Vrancea.

"Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Luxemburgul, Portugalia, Slovacia și Spania au primit undă verde în vederea utilizării fondurilor de redresare și reziliență ale UE pentru a-și stimula economiile și a remedia consecințele negative ale pandemiei de COVID-19.

În iunie, Consiliul a primit o evaluare pozitivă a planurilor celor 12 state membre din partea Comisiei, însoțită de propuneri de decizii ale Consiliului privind aprobarea acestora. Toate cele 12 state membre au solicitat o prefinanțare din fondurile care le sunt alocate. Deciziile pe care Consiliul le-a adoptat astăzi reprezintă etapa finală înainte ca statele membre să poată încheia acorduri de grant și de împrumut cu Comisia și să înceapă să primească fonduri pentru punerea în aplicare a planurilor lor naționale.

România... încă așteaptă aprobarea de la Comisie.

Guvernul Cîțu îngroapă economia României. Incapacitatea ministrului USR-ist Ghinea de a elabora un Plan de Redresare coerent și corect a făcut ca România să nu fie astăzi printre beneficiarele fondurilor de redresare.

Oare cât va mai dura până își vor da seama că sunt depășiți de situație și că nu pot încheia negocierile cu Comisia Europeană?

Oare câte firme românești vor mai suferi sau chiar se vor închide până când acești guvernanți vor obține acordul de finanțare pentru PNRR?", precizează PSD Vrancea pe pagina de Facebook 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel