PSD, remaniere. Andon: Mi-e teamă că așa se va întâmpla

Andon
Andon

Sergiu Andon susține că PSD ar putea face o greșeală în privința remanierii. 

Sergiu Andon susține că, în acest moment, nu trebuie să fie remaniat Tudorel Toader, deși s-a vehiculat o astfel de informație. Mai mult, consideră că Partidul Social Democrat nu ar putea să facă evaluarea ministrului Justiției pe criterii concrete. 

 "Are o nevoie disperată de un scaun"

"Mă interesează stupoarea față de ideea asta de a face evaluarea ministrului Jusiției. Ce înseamnă să evaluezi, într-un partid, Ministerul Justiției în cea mai tumultoasă și mai controverstă perioadă a acestui domeniu. Și cine să o facă? După mine, ne-a obișnut acest fixist academic, care a făcut evaluări de 30-40 de pagini, 30-40 de puncte, cu referiri la lege pe persoane concrete. Oare o asemenea evluare o să îi facă PSD-ului lui Toader?

(...) Între realiatea ironico-amară și serios, eu cred că e între regula ideii că portofoliul îmi aparție mie pe algoritm și nevoia disperată a societății românești de a se începe o mică stabilizare în domeniul justiției, sigur, nu ministerul conduce justiția, dar e și el acolo un picior la pod, și tocmai pe ăla să în zgâlțâi? De Ce?Ziceam de pronosticul mafaldistic, mi-e teamă că așa se va întâmpla pentru că domnul Dragnea este, clar, după atâtea zguduiri interne, sub presiunea baronilor care încă îl susțin și cât și a altor persoanlități din organismele de conducere a PSD pe care nu știu dacă are atât halvla pe care să o împartă tuturor. Trebuie să mai dea și ceva concret. Deci are o nevoie disperată de un scaun", a declarat Sergiu Andon la emisiunea "100 de minute", moderată de Alessandra Stoicescu, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel