PSD, remaniere. Andon: Mi-e teamă că așa se va întâmpla

Vlad Manolache / 06 noi 2018 / 18:58 Salveaza PDF Comentarii
Andon
Descriere foto: Andon

Sergiu Andon susține că PSD ar putea face o greșeală în privința remanierii. 

Sergiu Andon susține că, în acest moment, nu trebuie să fie remaniat Tudorel Toader, deși s-a vehiculat o astfel de informație. Mai mult, consideră că Partidul Social Democrat nu ar putea să facă evaluarea ministrului Justiției pe criterii concrete. 

 "Are o nevoie disperată de un scaun"

"Mă interesează stupoarea față de ideea asta de a face evaluarea ministrului Jusiției. Ce înseamnă să evaluezi, într-un partid, Ministerul Justiției în cea mai tumultoasă și mai controverstă perioadă a acestui domeniu. Și cine să o facă? După mine, ne-a obișnut acest fixist academic, care a făcut evaluări de 30-40 de pagini, 30-40 de puncte, cu referiri la lege pe persoane concrete. Oare o asemenea evluare o să îi facă PSD-ului lui Toader?

(...) Între realiatea ironico-amară și serios, eu cred că e între regula ideii că portofoliul îmi aparție mie pe algoritm și nevoia disperată a societății românești de a se începe o mică stabilizare în domeniul justiției, sigur, nu ministerul conduce justiția, dar e și el acolo un picior la pod, și tocmai pe ăla să în zgâlțâi? De Ce?Ziceam de pronosticul mafaldistic, mi-e teamă că așa se va întâmpla pentru că domnul Dragnea este, clar, după atâtea zguduiri interne, sub presiunea baronilor care încă îl susțin și cât și a altor persoanlități din organismele de conducere a PSD pe care nu știu dacă are atât halvla pe care să o împartă tuturor. Trebuie să mai dea și ceva concret. Deci are o nevoie disperată de un scaun", a declarat Sergiu Andon la emisiunea "100 de minute", moderată de Alessandra Stoicescu, de la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24