PSD: RĂZBOI Dragnea-Grindeanu. Rareș Bogdan: M-am săturat. Fiți atenți aici

Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu
Liviu Dragnea - Sorin Grindeanu

Jurnalistul Rareș Bogdan a analizat criza internă din PSD. Acesta consideră că Liviu Dragnea încearcă să elimine orice om politic social democrat care câștigă imagine publică în detrimentul său, întrucât țintește prezidențialele. Mai mult, Rareș Bogdan avansează și un scenariu sumbru pentru PSD și Liviu Dragnea.

”JOC PERVERS cu ROMÂNIA

(M-am saturat sa avem dreptare. Pur și simplu Coalitia PSD-ALDE reprezinta un pericol pentru România!)

Liviu Dragnea pare de neoprit. A început cu eliminarea lui Mircea Geoana. A continuat cu Ponta. După el a urmat Zgonea. Iar acum ii ia gâtul lui Grindeanu și URMEAZĂ ....Firea. Omul nu accepta pe nimeni cu oarecare imagine publica sau statura in jurul sau. Ucide tot cu sânge rece și fără a sta pe gânduri. Vrea sa candideze și in mintea sa spera sa și câștige alegerile Prezidențiale.
DAR..... totuși exista câteva necunoscute in jocul absolut turbulent dacă nu chiar dement al lui "El Lider Maximo":
Care sunt? Uite, fiți atenți aici:

Sorin Grindeanu NU demisionează. REFUZA. #rezista. ???? Dragnea și ai săi vor fi nevoiți sa intre cu o Moțiune de Cenzura in Parlament împotriva propriului Guvern. Pe langa ridicolul, absurdul, nefirescul acestei situații Dragnea și grupul sau vor avea problema numita Ponta și ai săi, Grindeanu și ai săi, Rus/Dancu și ai lor, Maior și ai lui, Oprisan și ai lui, Chirica și ai lui plus Minoritățile care își doresc stabilitate, nu criza, plus grupurile UDMR, PMP, USR și PNL.

Dragnea nu poate da jos guvernul

Practic in acest moment conform tuturor calculelor Liviu Dragnea NU poate sa își dea jos propriul Guvern! Nu are suficiente voturi pentru a face asta și are șanse minime sa le adune. Dacă Grindeanu va rezista acesta va conduce foarte probabil un "Guvern Împăiat" care va administra România. Un Guvern din care vor face parte reprezentanții Grupărilor din PSD aflate in opoziție cu Dragnea plus reprezentanți UDMR și Minorități. Guvernul este culoarea PSD cu NON-combat PNL / USR / PMP in Parlament. Cel puțin in prima faza. Deci va rog foarte mult sa rețineți, Grindeanu ii poate sufla puterea executivă de sub nas lui Liviu Dragnea și talibanilor săi.

Mai exista varianta ca Grindeanu sa nu reziste, este și aceasta o posibilitate. Numai ca atunci lucrurile se schimba pe tabla de șah și in joc intra "Il Presidente de la Patria" care îl va putea tine total in șah pe "El Lider Maximo" prin refuzul de a accepta premierii acestuia. Atunci se ajunge la Anticipate. Adică la Alegeri Parlamentare anticipate.

In cazul unor alegeri legislative intr-un astfel de context va pot spune sigur ca Dragnea și Gașca nu vor mai avea scorul din Decembrie anul trecut. De ce? Simplu. PSD nu va juca singur pe Stânga iar votanții Dreptei nu vor mai sta atât de mulți in case deoarece au înțeles ca România nu poate fi abandonată in mâna unui Om și a Clicii sale de turbulenți rosii.
P.S. Nu trebuie uitat ca Liviu Dragnea își dinamitează propriul Guvern și pentru a acoperi eșecul lamentabil al PSD din Alegerile Parțiale!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel