PSD Giurgiu, alegeri. Niculae Bădălău, declarații de ultimă oră

Au loc alegeri la PSD Giurgiu. Niculae Bădălău revendică funcția de președinte al organizației județene.

Niculae Bădălău a susținut un discurs, după ce a vorbit Codrin Ștefănescu. „Dacă am câștigat bătălii politice, dacă am reușit să realizăm o dezvoltare economică, și Giurgiu încearcă să apare pe harta României ca un județ dezvoltat, a fost pentru că am fost uniți”, a spus, joi, Bădălău. 

„Haideți să fim uniți, să mergem în continuare, să le arătăm colegilor că, indiferent ce procent vor lua, tot în urma noastră vor fi”, a mai declarat acesta.

Ce s-a hotărât la CEXn

"La Comitetul Executiv Central de la Neptun s-a luat hotărârea ca în toate organizaţiile unde sunt interimari între 10 septembrie şi 10 octombrie să facem conferinţe judeţene cu alegeri. Ţinând cont că pe 7 octombrie avem referendumul pentru familie am hotărât să încercăm să facem cât mai repede această conferinţă judeţeană tocmai pentru a avea timpul să pregătim acest referendum care este extrem de important pentru partid. Am auzit voci care spun că e prea scurt, că e prea lung că e prea la mijloc (...) Prin convocarea acestei conferinţe nu s-a încălcat cu nimic statutul şi vă informez că în 99 la sută din organizaţiile din judeţ preşedinţi sunt primari", declarase anterior Niculae Bădălău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel