PRU, congres pentru validarea conducerii. Bădrăgan: Cea mai importantă formațiune naționalistă

Aproximativ 500 de membri și simpatizanți ai Partidului România Unită s-au reunit pentru a valida noua conducere politică a partidului. 

"Anul viitor românii de pretutindeni vor sărbători cel mai important moment din istoria noastră modernă. Se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire a Principatelor Române și crearea României Mari.

În acest context istoric începând de astăzi pe scena politică românească Partidul România Unită, se identifică ca fiind cea mai importantă formațiune naționalistă," a declarat Dumitru Bădrăgan prim vice președinte al PRU.

"Suntem o forță politică ce reprezintă astăzi interesele tuturor românilor și ne propunem că o data cu viitoarele alegerile europarlamentare să fim prezenți în legislativul de la Bruxelles unde vocea noastră să fie auzită și respectată" a mai spus Bădrăgan.

Printre invitații de seamă ai unioniștilor s-au aflat și secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu dar și Vice președintele Aliance for peace and freedom liderul naționalist englez, Nick Griffin dar și Roberto Fiore președintele partidului Forza Nuoava din Italia. Aceștia au transmis un mesaj de susținere și încurajare membrilor PRU cu ocazia Congresului extraordinar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel