Protocol ÎCCJ - Tarcea. Alice Drăghici: A fost cel mai dezgustător lucru

Descriere foto:

În contextul ultimelor declarații ale Cristinei Tarcea, Alice Drăghici și-a exprimat nemulțumirea față de atitudinea șefei Înaltei Curți de Casație și Justiție, la "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Pe lângă faptul că susţine că, dacă ar fi existat protocolul la data la care a preluat şefia Înaltei Curți, l-ar fi primit în ramă, nu se poate accepta ideea că nu ştia de el. Acest protocol există şi a funcţionat şi l-a semnat domnia sa, ca şef al Structurii de Securitate. O jdecătoare este şeful Structurii de Securitate! Nu poţi să spui că n-ai semnat!

Astăzi, era cel mai bun moment să spună "domule, a fost cum a fost, vă anunţ public că, de când s-au declasificat, nu mai există aşa ceva" (....) Domnul judecător Dumbravă îi instruia (...) Este o realitate oribilă şi nu e nimic manipulator aici. A fost cel mai dezgustător lucru pe care l-ar fi putut afla un om care are legătură cu Justiţia: că judecătorul în care se încrede este mână în mână cu SRI, SIE, cu securitatea (...) Să vezi că a existat protocol cu Înalta Curte a fost o lovitură groaznică pentru un om care se duce în faţa unui judecător şi crede că totul e pe bune. Ce să mai înţelegi? În cine să mai crezi?", a spus avocata.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24