Proteste la Ministerul Muncii și la Ministerul Economiei

Proteste la Ministerul Muncii și la Ministerul Economiei
Proteste la Ministerul Muncii și la Ministerul Economiei

Două ministere au fost astăzi asaltate de protestatari. Pe de o parte la Ministerul Muncii, acolo unde vârstnicii se plâng de faptul că pensiile nu au fost crescute, dar, în același timp, au loc manifestații și la Ministerul Economiei.

Antena 3 informează că mai multe persoane protestează la Ministerul Muncii. Pensionarii au ieșit în fața instituției pentru a manifesta împotriva faptului că pensiile nu au fost crescute, iar prețurile la alimente au explodat. De asemenea, sunt proteste și la Ministerul Economiei.


"Ne pronunţăm ferm împotriva programului de austeritate severă introdus de noul guvern, program ce va duce la o sărăcire aspră a populaţiei în general şi a pensionarilor în special", se menţionează în comunicatul Federaţiei Naţionale "Solidaritatea" a Pensionarilor din România.

Protestul pensionarilor atrage atenţia şi asupra lipsei de implicare a Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale privind primirea Federaţiei în Consiliul Naţional al Persoanelor Vârstnice (CNPV), precizează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel