EXCLUSIV  PROTESTE anti-Ponta. Aspect sesizat de Sebastian Ghiță după victoria lui TRUMP

Anca Murgoci / 10 noi 2016 / 10:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Susținătorii lui Hillary Clinton au ieșit în stradă nemulțumiți că Donald Trump a ieșit învingător din cursa electorală. Cu toate acestea, deși manifestările au fost violente, nu se va întâmpla nimic, candidatul republican nu va pleca "acasă", așa cum se întâmplă la noi cu politicenii.

Protestele nu schimbă nimic în SUA. America este o democrație și rezultatul votului va fi respectat, indiferent de câți cetățeni ies în stradă. Democrația este pe vot și pe lege, iar acest lucru se respectă. Nu la fel s-a întâmplat și în România când guvernul Ponta a plecat după ce manifestanții au ieșit în stradă în contextul tragediei de la Colectiv.

L-am contactat pe deputatul Sebastian Ghiță, membru al Partidul România Unită, pentru a ne spune cum vede această chestiune.

DC News: Cum vedeți faptul că susținătorii lui Hillary Clinton au ieșit în stradă să protesteze, lucru care nu va avea niciun efect, nu va pleca Donald Trump 'acasă', iar în România, când ies oamenii în strada se dărâmă guverne?

"Este democrație. Oamenii au dreptul să protesteze. Guvernul Ponta a căzut din cauza unei presiuni a instituțiilor de forță. Nu doar din cauza presiunii străzii", a spus Sebastian Ghiță pentru DC News.

Amintim că Partidul România Unită a fost primul partid din România care a anunțat că se bucură pentru victoria lui Donald Trump. De altfel, politicienii din partidul condus de Bogdan Diaconu au ales să marcheze triumful lui Trump în alegerile din SUA, organizând un cocktail unde invitați de marcă au vorbit despre rezultat.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24