Protest, violențe. Dobrițoiu: Parlamentul să își întrerupă vacanța

Vlad Manolache / 13 aug 2018 / 23:28 Salveaza PDF Comentarii
Jandarmeria Română
Descriere foto: Jandarmeria Română

Violențele de la protestul de vineri ar trebui să conducă la întreruperea vacanței parlamentare pentru luarea unor măsuri urgente, consideră Corneliu Dobrițoiu.

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobrițoiu, a declarat că după incidentele de vineri de la protestul din Piața Victoriei este nevoie de luarea unor măsuri urgente. Mai mult, susține că, în privința violențelor la astfel de manifestări, se va trece la un alt nivel.

Instigarea la violență trebuie pedepsită penal

"Instigarea la violență trebuie pedepsită penal, mai cu seamă când aceasta vine din partea unor lideri de partid sau chiar din partea președintelui, de ce nu? (...) Eu cred că că deja se va trece la un alt nivel și deja cred că implicarea autoriăților statului ar trebui să fie pe măsură și când spun pe măsură mă uit și la Parlament care ar trebui să sancționeze. Nu ar fi rău să își întrerupă vacanța și să ia în dezbatere toate afirmațiile publice ale liderilor politici care instigau la violență și să adopte o hotărâre, să facă ceva",a declarat Dobrițoiu la Antena 3.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25