Protest la bustul gol în Anglia. Mai multe tinere, revoltate din cauza schimbărilor climatice

Mai multe femei dezbrăcate la bustul gol au protestat împotriva schimbărilor climatice.

Treizeci de femei dezbrăcate la bustul gol au protestat joi în fața clădirii Parlamentului din Marea Britanie, scrie Reuters. Ele au cerut acțiuni împotriva schimbărilor climatice.

Femeile purtau un banner mare pe care scria „Nu poți dezvălui adevărul?” și au avut cuvinte pictate pe piept, reprezentând consecințele prezise ale încălzirii globale, cum ar fi războiul, seceta, foametea, incendiile sălbatice, violența și foamete.

Unele dintre femei au folosit încuietori metalice, utilizate în mod normal pentru a închide bicicletele, pentru a se atașa de gât de balustradele clădirii. Femeile au cerut guvernului să informeze oamenii cu privire la riscurile de a permite temperaturilor medii globale să crească cu 4 grade Celsius, dar și despre ce se poate întâmpla dacă autoritățile nu iau măsuri în viitorul apropiat pentru a preveni fenomenul încălzirii globale.

Grupul activist și-a reluat protestele în Marea Britanie săptămâna trecută, după o lungă pauză din cauza pandemiei de coronavirus. Sâmbătă, protestatarii de la Rebeliunea Extincției au blocat două tipografii pentru a întrerupe distribuția ziarelor pe care grupul le acuză că nu a raportat cu exactitate problemele climatice. Marți, secretarul de interne (ministrul de interne), Priti Patel, a descris grupul drept eco-cruciați transformați în criminali ale căror „tactici de gherilă” trebuie oprite.


Bare-chested women locked themselves to the railings outside Britain’s Houses of Parliament in an #ExtinctionRebellion protest to demand action against climate change https://reut.rs/2FjUGWK

Publicată de Reuters pe Joi, 10 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel