Protest 30 martie 2019. Cele mai importante momente din Piața Universității - live text + video

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

PROTEST 30 MARTIE 2019. Sâmbătă, începând cu ora 18.00, a avut loc un protest în București.  

PROTEST 30 MARTIE 2019. De data aceasta, protestul a avut loc în Piața Universității. „Nu știu să spun exact la ce număr de persoane ne așteptăm, pe evenimentele anunțate pe Facebook sunt câteva mii. Ne-am dori să-și dea demisia din funcțiile pe care le dețin absolut toți cei care au dosare penale și care atacă constant justiția", declarase, înainte de protest, Angi Șerban pentru DCNews. Află AICI ce a spus și despre referendumul organizat de președintele Klaus Iohannis odată cu alegerile europarlamentare din mai.

PROTEST 30 MARTIE 2019. „Mâine (n.r. sâmbătă, 30 martie), la protest, te așteptăm să formăm un lanț uman de la Universitate până la sediul DNA. Cei care apără justiția, care ne apără de efectele nocive ale corupției, cei care aplică legea, trebuie să știe ca suntem solidari cu ei. Te așteptam să formăm un lanț uman de la Universitate pana la sediul DNA. Ne strângem în Piața Universității la 18:00 și de acolo începem lanțul spre DNA”, se preciza pe pagina de Facebook Corupția Ucide. 

-----

Update 9: Se scandează 'Hoţii!', 'Demisia!', 'Justiţie, nu corupţie', '10 august', 'România, trezeşte-te!'. De asemenea, manifestanţii afişează pancarte cu mesaje precum 'Toţi pentru justiţie' sau 'Codruţa, nu uita, strada e de partea ta'.

Update 8: Tudor Chirilă se află la protest. „Suntem într-un moment critic”, a spus acesta într-un LIVE pe contul lui de Facebook. CITEȘTE AICI ce a zis Tudor Chirilă.

VEZI ȘI: Protest Piața Universității. Ce nu se vede la TV


Update 7: Printre sloganuri se numără „Ieșiți din casă dacă vă pasă", „Jos Guvernul". De asemenea, sunt și mesaje de sprijin pentru fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, pusă recent sub control judiciar.

Update 6: Vlad Voiculescu se află la protest.

(w670)

Update 5: La acţiune sunt prezente dispozitive ale jandarmeriei şi poliţiei.  

Update 4: A fost întins un steag imens al UE. Este vorba despre steagul care a fost adus în Piața Victoriei pe 10 august 2018.

Update 3: Tudor Cârstoiu este prezent la protest. „E timpul României”, scrie acesta pe Facebook.

(w670)

Foto Facebook / Tudor Cârstoiu

Update 2: Filosoful Mihai Șora merge, sâmbătă seară, la protestul organizat în Timișoara. „Mă aflu, în clipa de față, la Timișoara – orașul martir unde, în urmă cu aproape 30 de ani, ne-am recâștigat libertatea, după o dictatură dintre cele mai crâncene. În această seară, voi fi în stradă și, din pătrățelul meu, voi protesta alături de acei timișoreni care văd limpede ce se întâmplă în România de astăzi și care nu vor să-și lase țara pe mâna unor nechemați”, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Update 1: La această oră, oamenii au început să se adune în Piața Universității.

Video „Corupția Ucide” pe Facebook

VEZI ȘI: EXCLUSIV Corupția Ucide se închide? Angi Șerban, explicații după declarația lui Bădiță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel